Welkom, Gast. Alsjeblieft Log In of Registreer
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Nieuws:
  HomeHelpLog InRegistreer Doneren? Contact FAQ/Veel gestelde vragen Verzekerdopinternet  
 



Laat uw waardering blijken, doneer! (klik hier)



De beste & goedkoopste PrePaid Simkaart. Klik hier ! ! !
Pagina's: 1
Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage (Gelezen 2470 maal)

letje
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 1


Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
24.07.2010 om 08:22:22
 
dag,

ik zoek al een tijdje een bikini van Juycu couture.
Nou biedt DILUSA uit 's-gravenhage bikini's van Ed hardy aan en heeft ze ook van Juicy couture.

Ik weet dat ze niet origineel zijn, maar dat maakt me niet uit.
Maar is het te vertrouwen????

Binnenkort gaat de site open.

bedankt!!
Naar boven
 
 
  IP Gelogd

webster
Gold Member
*****
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 3093


Re: Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
Reactie #1 - 24.07.2010 om 09:10:48
 
verkoperslink bij marktplaats van Dilusa uit Den Haag

http://verkopers.marktplaats.nl/15081600

het opgegeven mobiele telefoonnummer komt bij google voor bij nog een andere account

haagse biertaxi uit den haag

http://verkopers.marktplaats.nl/14777875



Naar boven
 
 

Stappenplan IPadres Wetsartikelen

what goes around comes around
  IP Gelogd

Speurhond
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 72

Geslacht: female

Re: Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
Reactie #2 - 24.07.2010 om 20:22:33
 
Ik heb even gekeken en kennelijk maakt ze haar site met Joombla!

http://forum.dutchjoomla.org/member.php?u=178387 Staat verder niks bij maar haar site moet nog gaan draaien vandaar dat ik dat met elkaar link.

tevens is het verkopen van namaak niet legaal en zeker het invoeren er van.
Naar boven
 
 
  IP Gelogd

-Inge-
Full Member
***
Afwezig

Leugens hebt körte
bienties

Berichten: 824

Geslacht: female

Re: Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
Reactie #3 - 29.07.2010 om 18:55:47
 
Grr waarom krijg ik hier Valosina gevoelens bij Grijns
Naar boven
 
 

*** dat bent gien grappen, dat bent streken ***
  IP Gelogd

dilusa
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 2


Re: Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
Reactie #4 - 05.08.2010 om 22:37:02
 
Hallo,

Hier Dilusa zelf, Wij willen even zeggen dat alles wat wij verkopen 100% echt is en geen namaak!!! laat dat duidelijk zijn! Wij importeren direct vanuit de fabriek en betalen netjes invoerrechten en belasting over onze producten!!!! Wij zijn net opgestart met onze webwinkel en vinden het jammer dat wij gelijk negatieve reclame krijgen op deze manier.

Mvg, Dilusa.nl
Naar boven
 
 
  IP Gelogd

Krokodil
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 29


Re: Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
Reactie #5 - 05.08.2010 om 23:27:46
 
Dus je hebt ook nog een Haagse biertaxi, of hoe zit dat?
Naar boven
 
 
  IP Gelogd

dilusa
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 2


Re: Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
Reactie #6 - 05.08.2010 om 23:32:50
 
Dat hadden wij wel ja, maar dat is inmiddels gestopt omdat daar niet genoeg vraag naar was.
Telnummer hebben wij wel gehouden en gebruiken wij inmiddels voor Dilusa.nl.
Naar boven
 
 
  IP Gelogd

pienelien11
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 4


Dilusa Den Haag
Reactie #7 - 05.01.2011 om 19:39:57
 
Op de site van Dilusa.nl kun je Merkkleding en schoenen kopen voor een hele lage prijs.
Is deze site betrouwbaar? Heeft iemand ervaring met deze site?
Hoor graag! besluiteloos
Naar boven
 
 
  IP Gelogd 1

Onderwater
Global Moderator
*****
Aanwezig

The truth is out
there!

Berichten: 8194
Buitenland Specialist

Re: Dilusa Den Haag
Reactie #8 - 05.01.2011 om 19:52:48
 
Kijk hier even: http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1289943225

Ik kan niets anders zeggen over de prijzen dan dat als ze te mooi zijn om waar te zijn ze dat ook vaak zijn.

Wel zie ik dat op de website geen bezoek adres staat. Nu is dat via de KvK wel te achterhalen maar het hoort ook op de eigen website te staan.

Naar boven
 
 

Stappenplan IP-adres Wetsartikelen Info Webshop

a) Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook. Stop Internetoplichting.
b) Als je niet wilt dat er bij je ingebroken wordt, koop dan geen gestolen goederen. Stop Heling
  IP Gelogd

pienelien11
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 4


Re: Dilusa Den Haag
Reactie #9 - 05.01.2011 om 20:05:45
 
Er staat bij "contact" wel een adres vermeld maar de aanbiedingen zijn inderdaad bijne te mooi om waar te zijn.....
Naar boven
 
 
  IP Gelogd 1

Goofie
Gold Member
*****
Aanwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 3555


Re: Dilusa Den Haag
Reactie #10 - 05.01.2011 om 21:11:03
 
Naar boven
 
 

normen en waarden verdwijnen waar euro`s verschijnen
  IP Gelogd

Onderwater
Global Moderator
*****
Aanwezig

The truth is out
there!

Berichten: 8194
Buitenland Specialist

Re: Dilusa Den Haag
Reactie #11 - 05.01.2011 om 21:34:58
 
pienelien11 schreef op 05.01.2011 om 20:05:45:
Er staat bij "contact" wel een adres vermeld maar de aanbiedingen zijn inderdaad bijne te mooi om waar te zijn.....


Ik zie alleen maar een e-mail adres staan, geen vestigingsadres.



Goofie schreef op 05.01.2011 om 21:11:03:


Bedankt. Samengevoegd.
Naar boven
 
 

Stappenplan IP-adres Wetsartikelen Info Webshop

a) Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook. Stop Internetoplichting.
b) Als je niet wilt dat er bij je ingebroken wordt, koop dan geen gestolen goederen. Stop Heling
  IP Gelogd

sjang19148
Nieuw OOI lid
*
Afwezig

Supporter
OpgelichtOpInternet.
nl

Berichten: 8


Re: Bikini van Juicy Couture DILUSA 's-Gravenhage
Reactie #12 - 08.02.2011 om 20:11:28
 
ik heb net ook de site ondekt
maar ik sta in 2 strijd ik ben als wel is opgelicht door een site waar ik uggs had besteld en betaald en nooit gekregen
Naar boven
 
 
  IP Gelogd
Pagina's: 1


Vrienden van OpgelichtopInternet.nl: Uw bedrijfnaam en logo hier?